RUTGER VAN DER VOORT

Mijn naam is Rutger van der Voort. Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Zo ben ik begonnen op het CIOS in Haarlem. Na deze sportopleiding heb ik jarenlang gewerkt als personal trainer tijdens mijn studie voor fysiotherapie. Na het afronden van de opleiding tot fysiotherapeut heb ik me het afgelopen decennium veel gericht op sport- en reguliere fysiotherapie. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut richt ik mij met name op het verbeteren van de belastbaarheid, zowel lokaal als in zijn geheel. Hierbij gebruik ik vaak een actieve benadering wat gericht is op oefentherapie, maar pas ik ook veel manuele verrichtingen toe zoals mobilisaties en dry needling om bepaalde voorwaarden te creëren voor het herstel van de patiënt. Een holistische blik en transparante communicatie met de patiënt vind ik hierbij essentieel. De hulpvraag staat hierbij centraal.

  • Algemene fysiotherapie
  • Sportrevalidatie
  • Orthopedische revalidatie
  • Dry Needling
  • Medical Taping Concept

E-mail: info@fysiotherapievandervoort.nl
Telefoonnummer: 0626876132

BIG: 59920026004
AGB: 04849851

LAURENS DE CALUWÉ

Mijn naam is Laurens de Caluwé. Mijn baan als fysiotherapeut combineer ik met werkzaamheden binnen PGB-zorgverlening en als sport-/bootcampcoach. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als fanatiek wedstrijdroeier, krachtsporter en coach en op dit moment sport ik nog ten minste 3x per week intensief. Deze ervaring helpt mij bij het begrijpen van blessures op anatomisch en mentaal vlak, maar belangrijker nog: het verhelpen ervan!

Als fysiotherapeut maak ik graag gebruik van Dry Needling, een snelle en effectieve methode om overbelaste spieren te resetten. Ik behandel natuurlijk ook zonder naalden, met andere ‘hands-on’ technieken. Daarnaast vind ik het telkens weer een uitdaging om leuke en nieuwe oefeningen aan te dragen die ervoor moeten zorgen dat de klachten op lange termijn wegblijven

Voor mij is fysiotherapie: samen zorgen voor je lijf. Ik leg mensen nooit mijn eigen leefstijl op, maar ik probeer mensen wel altijd mee te geven dat je binnen een fysiotherapeutisch traject alles samen doet. Het halve uur in de praktijk is belangrijk, maar de 6 dagen, 23 uur en 30 minuten die je er per week niet bent zijn zeker minstens zo belangrijk!

Ik ben ervan overtuigd dat iedere cliënt met deze insteek blijvende winst kan behalen op een voor hem of haar comfortabele en passende manier.

  • Algemene fysiotherapie
  • Sportrevalidatie
  • Orthopedische revalidatie
  • Dry Needling
  • Medical Taping Concept

E-mail: laurens@fysiotherapievandervoort.nl
Telefoonnummer: 0617403129

BIG: 59926352804
AGB: 04246737

Wacht niet te lang met jouw klachten en neem nu nog contact op!

Afspraakformulier